Shitet cianidi: Pilula,pluhur dhe lëng. Nuk ka nevojë për licencë!

Çdo gjë tjetër Klinë, XK 1 javë më parë

Përshkrim

EMAIL:chemicalcity9@gmail.com
Prodhues dhe furnitorë të besueshëm të cianidit të kaliumit, Ne shesim 99,8% të pastër KCN (Cianid Kaliumi) i njohur për efikasitetin e tij të lartë. Ne tani kemi cianid kaliumi të klasës më të mirë të aksioneve të pakufizuara aktualisht në dispozicion me çmimin më të mirë në internet. Ne e bazojmë të gjithë fuqinë dhe ekspertizën tonë në këtë produkt të vetëm, kështu që ai patjetër do të përmbushë dhe kapërcejë çdo pritshmëri më të lartë të blerësit. Ne ju garantojmë se pasi të keni blerë nga ne, nuk do të shikoni më askund tjetër sepse produkti ynë është më i miri. Ka cilësi ekstreme, pastërti dhe performancë supreme! Ne ofrojmë cianidin tonë të kaliumit në pluhur, pilula dhe lëng. Cianidi ynë i kaliumit është i njohur nga tregtarët e bizhuterive për cilësinë e tij ekstreme dhe të jashtëzakonshme, prarimin kimik dhe vetitë e tij të fërkimit. Klientët e nxjerrjes së arit, sintezës organike dhe elektrikimit e kanë gjetur produktin tonë të varur. na kontaktoni për më shumë informacion.

TELONË/TEXT/WHATSAPP/VIBER:+237692751563
130.00 €
I përdorur
Shkëmbim

Klinë, XK

9 x shikuar 0 comments Shpallje Nr: #155

Rreth shitësit

chemicalcity
chemicalcity 1 javë më parë
chemicalcity
Registered 1 javë më parë